Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En berättelse från förra året, som legat i dvala.


Gnistor av små ting............

Små skog
beslöjad av en skrud
glänser som briljanter
mil efter mil

ett täcke
omsluter det nakna känsliga
inunder bädden väntar
vackraste av vackra

Bland ljung och ris
små lurviga väsen sova
väntan stor väntar
flykten fröken frost

Ovan skenar flamman
en påminnelse av grönskan
fladdrar som vimpeln i topp


om
hopp……………..




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-08 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tro, hopp och längtan. Fröken frostig :)
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //