Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Dammkorn kysser skurvatten


Faller,
landar,

faller djupare,
reser mig igen.

Jag,
lever
med mig själv,
dag efter dag,
natt efter natt.

Aldrig ensam,
alltid ensam.


Livet raserar, någon gång ibland,
döden har slutat att ropa.

Måndag morgon,
vackra timglas,
fina bordsduk,
imorgon ska Tisdag bli min.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-08 12:57



Bookmark and Share


    Max Poisé
Du fångade min tanke och avslutade magnifikt!
2018-10-08

  saudade
gillar denna. enkel utåt men döljer mer
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann