Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi, ja välkänd...


Ett förhastat kast...

Idag jag kastat bort en sak
jag aldrig gjort förut
den spinner nu runt kring vår jord
når fram till mig till slut...
Den flyger över berg och dal
och stannar ej en stund
sitt mål den har, min bakdel den
jag väntar under kval...

Jag har skaffat ett stadigt skydd
som varnar för den här
så kroppen känner direkt då
när den har tänkt att slå...
För bumerang är ju en sak
som alltid kommer bak
och alla känner det ju till
men inget så´nt jag vill...








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-08 14:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland så får man andra tankar!
2018-10-09

  Solstrale VIP
Den var roligt kryptisk och finurlig! :)
2018-10-08

  ULJO
Bättre spara än slösa.
2018-10-08

  Feliaxel VIP
Ibland ångrar man saker men det kan inte göras ogort
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt