Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agent Coopers Kaffe

 

Twin Peaks är den enda tv-serie
jag skärskådat i detalj till studie
vilka märkliga mysko karaktärer
med avskum till udda dignitärer

Log Lady ständigt höll sin träbit
Lauras far plötsligt i hår blev vit
sheriff Harry S Trumans förnuft
behövdes då Andy fick det tufft

hade Windom Earle egna motiv
att ont avsluta Laura Palmers liv
jättetjusiga Donna versus Shelly
vackrast av alla tyckte jag Audry

Killer Bob som galnast psykopat
Leo Johnson levde lynnigt rabiat
men den konstigaste var agenten
hur många i kaffet var procenten?

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-09 00:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en av de absolut bästa serier jag sett! karaktärerna, den mystiske Bob och musiken (har skivan), älskar den här typen av mysterier.
2018-10-09

  Baystream
Minns när jag såg den första gången, på en sprakig TV ute i skärgården medan regnet smattrade mot kapellet...
så bra!
2018-10-09

  Bodingen VIP
Gört! Det är den värd, full koncentration bara, man missar så lätt alla ledtrådar, som ibland är villospår, fantastiskt bökigt he
2018-10-09

  Fulbergarn
Jag ska se om den
Jag lovar
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP