Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur händer spela

Bara månen ser
hur händer spela
över månskensglittrig hud
Bara månen ser
hur det lyssnas efter hjärtslag
försiktigt mot mjuka kullar
och smakas mjuka läppar
varma av längtan
Med månen som åskadare
på första parkett
möter hud hud så ömt
en stilla dans i silverskimmer




Fri vers av Lindalou
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-08 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text med energi och känsla
2018-10-09

    Max Poisé
Mjukt, behagligt och skönt stillsamt.
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou