Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jubileumsmöte


ÅLDERSRAPP

Sjung om studentens lyckliga dar
Vad har livet gett oss och vad har vi kvar

50 år har satt sina spår
kanske har vi fått några gråa hår

Nån är kanske döv
en annan lite halt
en tredje har fått lite väl mycket palt

en fjärde är lite skral
en femte rätt vital
men nog har vi nån
som är ganska normal

Sen finns det kanske nån
som kisar lite smått
då slipper hen se
alla rynkor vi fått

Nog är det så
att ingen är perfekt
alla har vi levt
med nån slags defekt

vi har gjort våra tabbar
och trampat i klavere
kanske vi deppat nån gång
men "Memendo vivere"






Bunden vers (Rim) av Ingegerd svedin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP