Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jorden binder det himlen skär av


Livslust

Arma hjärta
må din livstråd snart brista,
bedarra av lust och smärta

köttets skåra
blöder ymnigt

nu

 

Valv efter valv
Öppnar stänger

liv 

blott 

det 

enda




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund