Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur kan man ge sin son till världen och befria världen från synd genom en handling som ingen förstår, och befria en skuld som från början inte fanns


Förljugen kärlek

 

Så stor var hans kärlek,

att han gav henne sitt liv,

lämnade därhän sitt eget.

 

Så stor var hennes kärlek,

att hon tog emot hans gåva

och gjorde den till offerblot

 

Resten är historia




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-08 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund