Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tårar

Tårarna är från himlen
alltid när vi gråter
Både när vi skiljs åt,
eller vänder åter

Uppfinningen tårar kan
när sorgen gör mig svag
få rensa ut och rena
-Skaparens bättre drag

En annan gång de sprutar
av ilska, frustration
eller så kan det vara
en stilla reaktion

på vackra ord och möten,
en tacksamhetens gråt
av medkänsla med andra
här mitt i samma båt

Av lättnad och av glädje
en annan härlig dag
Ja, tårar är från himlen
ett källfriskt vattendrag

Det tror i vart fall jag




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-08 21:02



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Skönt att läsa. Jag vill gråta, men kan inte. Hur ska jag få fart på gråten?
2018-11-05

  Kim VIP
Ja du får fram att det är en reaktion att gråta som när den är ute kanske skapar/skapat ett nytt rum med friskluft... så att säga!
2018-10-16

  DavidM VIP
Finstämt författad text.
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten