Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår seger genom livet

vi cirklar genom natten
vi kryssar genom staden
vi drömmer genom himlen
vi lever genom livet

vi strävar genom kraven
vi gråter genom sorgen
vi stiger genom olust
vi lyser genom tvivlen

vi bryter genom tystnad
vi skövlar genom urskog
vi flyktar genom feghet
vi grånar genom tiden

vi svävar genom tankar
vi flyter genom gränser
vi stretar genom strömmen
vår seger genom livet




Övriga genrer av Fern
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fern