Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dem som inte kan svara - jag svarar i ert ställe

Till dem som inte kan svara - jag svarar i ert ställe.

Hör du dem? Hur de viskar och ropar och allt tandagnissel i korridoren?

Fan, där går den där...

Hör du hur de skriver på sociala medier? Hur de gastar och vrålar av sig?

Där är den där vidriga självupptagna idioten...

Visste du att allt det där som de gör, säger, visar, gestikulerar, osynliggör och inte visar, när du är luft och inte värt något - är deras egen berättelse om sig själva.

Word.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Soulfulsurfer
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-08 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2019-01-09

    Julia D
Sista raden är väldigt bekräftande och dystert sann. Önskar att fler fick chansen att jobba på sig själva. Bra text!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer