Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan

Övertrött men hypermotiverad
Undernärd men felmätt
Annan så sätt
Tyngden ligger rätt
Jag har fäste på snett.

Fastar och tar den långa vägen
Inte glufsar i strömmen
Jag är sicksacksömmen
Omvägar stadigt
framåt mot drömmen.




Bunden vers (Rim) av Asta Kass
Läst 454 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-08 23:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig rytm ochmotsatserna studsar mot varandra och bildar en framåtrörelse. Jag fastnar för raden: Jag är sicksacksömmen. Åt sidorna men stadigt framåt.
2019-08-26

  Rodin
Härliga invecklade vägar dina ord tar .. intrikat, deliciöst.
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass