Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärteplats

vart än jag ser
var än jag går
möter jag genuina människor

de genomskådar "fake news"
schabloner och banaliteter

de öppnar upp sin hjärteplats
för världens hopp

i bubbelpoolen
i parken

mitt i larmet
i väntan på bussen!















Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-09 00:08



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fint! <3
2018-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är ju hoppfullt! Vi måste vara medmänniskor.
2018-10-09

  Lars Hedlin
Bra det!
2018-10-09

  Kungskobran VIP
Hoppets lyktor tänds i bubbelpolen.
Fint fångat
2018-10-09

  ULJO
God vänskap är guld värd
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP