Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprättelse


Det krävs inget skadestånd
men du har aldrig givit mig
upprättelse.

Ringklockan är väl synlig
och du har haft tusen möjligheter
men det är som att du fortfarande
kan rycka i dörren
och dundra in.

Det handlar så mycket om dig.
För mig
men främst för dig själv

att den där upprättelsen
vänts helt upp och ner.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-09 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol