Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden (MR): Höstfågelen invid stranden.


Höstens skiftningar

 

Höstdagen hos oss

vrider och vänder sig

än hit än dit

 

man vet ej

när mötet skimrar 

i rött eller blött

 

från livsbejakande

och sprakande

till dött

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-09 08:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är naturens gång...och även det som dött kan vara vackert...fint diktat...
2018-10-20

  Minkki VIP
en fin metafor
2018-10-18

    Annika J
Fin beskrivning av hösten "den vrider och vänder sig".
2018-10-09

  Maria Sundelin VIP
Hösten är en så levande årstid
Kramar
2018-10-09

  Baystream
Så vackert pusslade, diktade ord :)
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP