Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ännu lyser du


i väntan på frosten
lyser du i blodets färg
dina frukter gungar i vinden
Du sträcker dig mot regnets harmoni
lyssnar till trastens jubelskri
då berusad den vinglar
Du lyser ännu
när stjärnor från himlen
nedåt singlar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-09 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP