Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har sett alldeles för många filmer, läst för många böcker och hört, otaliga gånger om alla dessa barn... som spårlöst försvinner. Fy fan. Höll på att kräkas.


en mammas SKRÄCK



Tankarna, illamåendet som exploderar
när orden landat
handen som skakar, håller krampaktigt i telefonen
Rektorns röst

- Ska gå och kolla, bra att du ringde

Mitt hjärta min älskling
mitt allt och mitt liv
hela min verklighet snurrar


Din pappa ringde, sa att du fått frånvaro från skolan
sist han såg dig
gick du med, snart de utav en tonårings trötta steg
till bussen
frågar om jag pratat med dig
ifall jag vet om du kommit fram ordentligt

Jag har ingen aning! DÖR

Rektorns andetag, ekar i örongångar
tre helt plötsligt oändliga våningar
dörren som öppnas
-Är Ditt Namn här idag?

Och jag hör din röst, där långt borta
från längst bak i klassrummet
där du egentligen inte vill sitta

- Ja? Jag är här.

Min älskling mitt allt
den enda som vet
hört hur mitt hjärtas slag
låter på insidan
och lättade tårar rinner




Tack och lov
jag återuppstår - ur en 17 minuter och 23 sekunders
evighetslång mardröm





Tänk om...










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-09 11:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en av de värsta hjärtesmärtor som tack och lov löstes upp i lättnadens tårar
2018-10-09

  Maria Sundelin VIP
En mardröm ingen vill vara med om.

2018-10-09

  Fulbergarn
Man läser din oro
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream