Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på bara knän



Ta mina händer, bind dem
tills de gråter
slit mina läppar ur led
från den ömt
kyssta kinden
utan vingar

Bänd min benvita bur
mitt i tu, slicka
blodröda rum rena
skrubba hud
lager efter lager
äntligen fria

Flå min lunga, flå mig ren
fyll mig med liv
ge mig ett namn
dra, ur våld tagen
LÄNGTAN
och lämna sen, slutligen

min sida






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-09 16:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rått och avskalat. Varför måste allting ha en 'svensk direktöversättning'? Byt gärna ut ordet 'ståuppkomiker' till scenkomiker, den ställer ju gärna till en just 'scen'...
2018-10-10

  DavidM VIP
En väldigt stark text som berör att läsa.
2018-10-09

  ULJO
Så starkt skrivet. Gillas. Bokmärke
2018-10-09

  jba VIP
Kännbart
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream