Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höstdroppar

 

förvandlingens tid

löven skiftar färg

på flodens botten sover dagen

droppar faller som tårar

över lövakorgen

rinner över asfaltens hud

då klockfågeln dyker


för att hämta dagen




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-10-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP