Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid chans!

Man är ej nå´n gång
för gammal att förbättra
sitt jag, ta nytt tag!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-09 12:04



Bookmark and Share


  ULJO
Aldrig för sent
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt