Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morrongott

I dag på morgonen åt jag en frukost med chrunchy och mjölk

och då infann sig några tankar

Chrunchyn bestod av krispiga flingor med havre, vete och kokos

blandat med youghurttäckta cornflakes och jordgubbsbitar

Till detta satte jag lite aprikossylt

Det hela smakade så gott

Då började jag fundera

Vad är det för komponenter jag själv behöver i mitt liv

för att det ska smaka gott i mitt inre




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-09 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP