Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sländan

Morgondaggen täcker var tuva och strå
Får mig att fundera, att tänka som så
Vad är källan till de droppar som hänga där små?
Jag letar efter svaret, försöker att förstå

Kanske gråter sländan när natten faller på
Och täcker allt med tårar i varje hörn och vrå
För vem kan sländan döma att sländan gråter då
Sländan levt för dagen och ska till natten hädan gå




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-09 12:58



Bookmark and Share


  La yegua
Jätte vacker. Underbar.
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet