Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rör mig

Rör vid mig
Se på mig
Jag vill få dig att brinna
Känner mig utvald att bli älskad av dig
En kram en kyss och hjärnan slutar tänka
Kroppen vill ha mer mer mer
Känns som vi träffades nyss och
Jag fick din första kyss
Har älskat dig sen dess
Och ska göra det för resten av våra liv




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-09 13:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar kärleksdikt.
2018-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvlig och passionerad kärleksförklaring!
2018-10-09

  ULJO
Vilken underbar kärleksförklaring och önskan
2018-10-09

  ULJO
Vilken underbar kärleksförklaring och önskan
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP