Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta skriket

Det tysta skriket
har avgrundsdjup.
Det skallar, ropar, ekar
bakom revbenen
rinner det ner i benens
tomma skaft,
suger märgen och
stakar livets trumma.




Fri vers av AnnaF
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-09 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaF