Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så innerligt nyknullad



Du trycker, med knuten näve
fingrar likt iglar – med sylvassa gaddar
knäcker käkar, spränger svalj
tvingas gurgla
napalmdränkta sånger
diamantpåguldring blekmedel
som pumpar, får blodfylld barm
att skrika - när liv kastas
på sträckbänksbäddade lakan

Fräter vilja ur märg
smekt i bristande brygga
klädd i ådrig, mellan låren
köttsnara - kan inte andas
och hör, när stenhård klinga
dras genom
körs djupt, in i moder naturs
mest heliga delar


Säger bara…

Tur att du ler när allt är över
och kysser mig ömt på pannan Darling









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 212 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-10-09 18:59



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så berörande och smärtsam denna. Jag kan känna förövarens andedräkt och det är inte angenäm.
2018-10-10

    Lars J
Den här var stark som granit, skickligt beskriven känsla.
2018-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Det gäller kanske att kunna uttrycka sig. En del människor sörjer att de tycker sig 'sakna' ådran att göra det. Kul att det finns så många 'konster' att studera eller 'läsa' sig till. Människor saknar nog inte verktyg att uttrycka sig, i egentlig mening. Det handlar nog snarare om blyghet och vilja, om motivation... eller avsaknad av 'puttning' av en sorts omgivning.
2018-10-09

    Max Poisé
Oush! Hör var det tempo med grymma ordval! Kanon!
2018-10-09

  tildam
åh gud. detta är fantastiskt!
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream