Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En något sen repris efter fotbolls-VM i Ryssland men aktuellt är Sveriges spel i Kaliningrad nyligen.


Orolig ryss

Vid vårt centrallasarett i Moskva

ska min höft opereras ida´

men en oro fått fäste

sen i Pravda jag läste

att där ficktjuvar nu operera!






Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-09 14:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
livet är farligt så ta det varligt ;)

2018-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2018-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Den just förnäm var, så turist bli ej kvar, solen den numera skiner, bak mer sydländska gardiner, även där syns lirare med kroppen bar.
2018-10-09

  walborg
haha!
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick