Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I huvudet

Nej, jag förstår inte..



Mm, okej...aa, ja juste,
hm okej.
Okej men jag testar då:



Eh, jag vet inte..det kändes...eh typ..
*kände inget, vad är det jag ska känna?!*

Mhm...
Testar igen då:



Eh, nja alltså jag tänkte mest på det här....
*vad är det för fel, varför åstadkommer inte
jag något? Vad är det jag inte fattar som alla
andra fattar? Det verkar så glasklart.. jag som
vanligt gjorde något pinsamt och fullkomligt
obegåvat...*


Några timmar senare ställer jag dessa frågor:
Är det rimligt att vara bäst på allt?
Är det alltid jag som är felet?




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP