Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland går jag in

Ibland går jag in
i minnet av min mamma.
Jag hör henne ropa
”Vilken fest!”
när familjen möts,
när solen strålar,
när regnet lämnat
frisk mark att stå på.

Jag ser henne,
känner henne röra sig
i köket när vi pratar.
På ursvenska fik,
en kaffe på fat,
en potatisbakelse.
Ögonen gnistrar
mittemot och njuter.




Fri vers av AnnaF
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-09 16:14



Bookmark and Share


  jba VIP
Läser om denna. Helt fantastiskt fin är den!
2018-10-12

  Anonyma duvan
Åh! så vackert det låter. Trots att det du uttrycker kan komma ifrån bekymmer.
Mycket fint skrivet.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

AnnaF