Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LJUVA BRITT - tanka

Sommarmöblemang

påklädda inför vintern

vill vara nakna

njuta brittsommarvärme

kaffedoft på altanen




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-09 17:54



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint, men jag kallar den färgglada hösten indiansommar!
2018-10-10

  M.Eta
Det är likadant varje år. När frosten har tagit många växter kommer lite sommarvärme som tröst på såren! Fin tanka!
2018-10-09

  Feliaxel VIP
Brittsommar är skönt
2018-10-09

  ULJO
Lite sommarrevival för några dagar
2018-10-09

  DavidM VIP
Det är lätt att se altanscenen framför sig i din fina femrading.
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP