Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


poetisk kommunikation



all kunskap går inte via böcker
livet ger de viktigaste svaren
Hur gärna jag än vill nå ditt hjärta
ger bara min smärta svaren

utan är poesin ett tomt skal
känslan under ytan




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2018-10-09 19:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
märkligt de stora känslorna avspeglar sig, faktiskt flyter orden som vatten då
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP