Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVE SVENSKHETEN!

leve sverige och svenskheten!

jag ska alltid försvara den

mot den står blott förrädaren

allierad med fienden

leve sverige och svenskheten!

jag ska alltid försvara den

 

LARZ GUSTAFSSON  9/10 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-10-09 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP