Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vici Nocte




Månljus på stilla vatten
Lockar med löftet om ro

Gondoljären vaggar kroppen
sörjer den soluppgång

som aldrig blev
Då mörkret vann












Fri vers av annapoem
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-09 22:33



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vackra rader. Bra.
2018-11-01

  Stay Golden
Big love <3 Inte alltid Gondoljären får vara med i svenskpoesi ^^
2018-10-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämigt
2018-10-12

  Verner Forsman
Carpe noctem som löfte över Vici Nocte.

Vi kom, vi såg, vi fångade natten.

Istället för att bli fångade av natten.
2018-10-10

  Gin83
Oerhört stämningsfullt
Älskar de två första raderna och hur båda de första stycken är grymt bra även när man läser dem separat.
Vackert komponerat
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem