Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar i lövhögar

Jag dansar
i lövhögar

i nyanser av

ockra

umbra

rubin

och eldrött

det lyser

jag lyser

färgsprakande

som en palett

och jag
målar
min tavla

berusad
av höstens
dofter

sveper min
pensel över
duken

där ockra
umbra

rubin
och eld rött

skapar
lövhögar

en vindpust
och de virvlar

iväg

faller

och jag
dansar
i lövhögar

till rytmerna
från en
färgsprakande

palett









Fri vers av HenrysDotter
Läst 267 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-09 23:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2018-10-15

  DavidM VIP
Ljuvlig text. En synnerligen behaglig läsupplevelse.
2018-10-10

  Hopplös själ
Ser en vacker och underbar bild framför mig!

Höstens färger är varma,vackra och rent sagt fantastiska när de möter den rena krispiga högblå himmelen en solig dag av farväl.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter