Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den kalla luften kom

Den kalla luften kom
kanske fanns det ännu tid
träden skiftade färg
han kände att en ny värld tog vid
Det lilla han tagit för givet
var kanske för mycket begärt
trodde de var enkla
små saker han hållt så kärt
föll nu genom fingrarna
likt askan efter en brand
Nu kvarstod blott en önskan
snälla håll min hand.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-09 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP