Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där hav och land möts


Om allvarliga kär-lekar

Var det handen vid höften, 

den kvardröjande blicken 

den som talade om längtan 

 

eller var det bara det, 

att din hand bar den värme, 

som fick mitt hjärta att smälta 

 

kanske ångrar vi oss 

nästkommande nymåne 

eller förevigar vi de band 

som sakta flätas samman 

 

löften är inte viktiga 

endast de ögonblick 

som står skrivna i tiden 

 

blommar vi till sommaren 

eller blir vår existens 

endast ett vittne för 

vårens längtan 

 

oviktiga ting 

när kyssar förseglar 

det språk som bärs av hjärtats längtan 

 

vittnet,

fågeln i skyn 

vargens vittring 

blodets skälvande 

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-10 08:44



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ömsint målat med poesins känsliga pensel.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund