Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja, en gång blir det vår igen.


närstående

 

 

utsikt

mellan mig och halvvuxna tallskogen

fönster och balkong med tak

 

från insidan

ser ett gråsparvspar bland tallars grenar

leken suddas ut

draperi av takdropp

ljuset böjer

fallande strimmor smältvatten

all frusen gråt ur mörkertider

tinar

tar en annan form

smärtan rinner

rännilar blir liv

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 10:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
mjukt och finstämt om naturen och livet.
2018-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Ungefär som djur inte förstår hur möjligt fina de syns vara, även människor ibland inte inser sitt värde, i andra människors ögon. Eller som här, vad de åstadkommer i form av poetiska uttryck.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg