Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

 

Regndroppar faller utanför

mitt fönster

skapar porlande pärlor

som rinner ner i brunnar

Jag lyssnar låter det vagga mig

i den sena natten

sömn som inte kommer

vakna nätter så många

med längtan efter dig  




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 10:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor som berör
2018-10-15

    ej medlem längre
En text om ord som tröst, utan dem skulle det vara värre.
2018-10-10

  ULJO
Saknad är frustrerande.
2018-10-10

  Feliaxel VIP
Svårt att sova när man saknar och längtar efter någon
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP