Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några reflektioner. Det är ju skillnad på kyssar av choklad, kola, elektriska kyssar eller mänskligt åstadkomna.


Märkligt nog? (Något litet om kyssar)




En del situationer ger efter upplevelsen spår i sig i verkligheten.
De kan lämna en smak av metall i munnen.
Eller så är det som att ha mötts i en kyss.
Ja, du vet kanske, hur olika de kan upplevas från gång till gång.
Allt emellan ett uttryck för varsam ömsinthet,
till påtaglig attraktion eller ett som slag på kinden, käften.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-12 10:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så du är en av de där iakttagarna, som föredrar att se på programmet 'Mesarnas Mästare' istället för att vilja vara en?
2022-08-24

    ej medlem längre
Ja så är det. Pussar lever sitt eget liv. men kyssar är "ett uttryck för varsam ömsinthet" (en underbar poetisk beskrivning).
Personligen föredrar jag mänskliga kyssar och vill undvika de elektriska!!
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP