Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Behöver intas varje dag för att överleva!


Recept på en lyckad dag


1 kopp vänlighet
2 rågade skedar förståelse
4 tsk tid och tålamod
1 nypa varm personlighet
1 stänk humor

Mät orden noga
tillsätt den rågade förståelsen

Blandas över elden
med den varma personligheten
men får ej kokas !
Smaksätt med livets krydda

Serveras i individuella portioner

Om behovet framkommer intages receptet
högst 3 ggr/dag

Observera överdosering kan ge farliga biverkningar!




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-10 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP