Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individuellt

Ondska och dumhet

har inte sitt hemvist

i något land

utan de är produkter

av en individs tankar

och föreställningar




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-10 11:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och skriftat!
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP