Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allting vaknar

När Själen Är Öppen
När Allting Vaknar
I Tid Och Evighet
När Själen Är Vaken
När Ljuset Strömmar
När Du. När Du. När Du
När Du Är Synlig Kännbar
Sanning Och Kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-10 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP