Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst har jag läst 'Ondskan' av den där gossen, men inte ens efter två gånger kunde jag förmå mig att 'ta hämnd' på mina plågoandar. De skall väl inte behöva lida för att deras offer gjort det? Det kunde ha gått hårt åt min nattsömn.


Sedan när blev trakasserier humor?





Hade jag bara
vågat 'göra hoppet'
skulle jag ha

‘klippt naglarna och
stoppat ner överskottet
i hans maskin’.

Men såväl modet
som tankeverksamheten svek,
förutom naglarnas tillväxt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-10 14:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu anses satir
vara humor av
första klass, även
en nedklubbad
ska för den visa
upp en vacker tass...
Satir borde ej an-
vänds som kompass!


2018-10-10

  ULJO
Att driva med allvarliga saker är lite magstarkt för mig. Jag fänker på Parlamentet.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP