Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖLL PÅ HÄLLEBERGET

 

Ordens giftpilar

avlossades

 

för att förminska

och förnedra mig

 

som människa

och tänkande varelse

 

föll på hälleberget

slog inte rot i mig

 

bevisade bara litenhet

och ditt stora ego 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-10 17:29



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt!
2018-10-11

  Anya VIP
Jaa dessa ord som sannerligen kan såra. Bra att orden inte slog rot i diktarjaget. Själv har jag svårt med det. Orden kan eka...länge.
2018-10-11

  Niliboy
Det är gott att stå i förbund med gudarna, när hatet eller jäkelskaperna blir för intensiva!
2018-10-11

  M.Eta
Bevisar din styrka att stå emot. Bra! Fint skrivet!
2018-10-11

  Fulbergarn
Helt rätt tänk och bra uttryckt
2018-10-10

  ULJO
Så starka ord
2018-10-10

  Feliaxel VIP
Orden kan göra ont
Bra att sätta sig över dom
2018-10-10

  Öknens Ros VIP
När den inre styrkan är starkare än överheten.
2018-10-10

  DavidM VIP
En stor kraft i dessa strofer som genererar inspirerande läsning.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP