Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker på insidan

 

Plastikkirurgen :

- Välkommen, vad kan jag göra för dig?

Hon :

- Jag vill känna mig vacker på insidan så gör att mina läppar putar inåt.

Plastikkirurgen:

- Som du vill! 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-10 17:03



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Ett gott drama, mitt i prick, har du skapat!
2018-10-11

  Gunnar Hilén VIP
"Jag vill bli vacker på utsidan så ta bort mitt hjärta".
2018-10-10

    Sefarge VIP
Sicken skärskådande
Skrivelse!
Full pott!!
:)

2018-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Högst tänkvärt! Begriper inte hur någon frivilligt kan plastikoperera sig.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP