Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄKTERGALEN


saktmodigt glider han in mot City
en tidig morgon
det frasar om cykeldäcken
då han flyger lågt över den våta asfalten
höghusens fuga brusar
vattenorgeln sjunger i de sovande pölarna
när en dimhand stryker över håret
han stannar till,
sätter foten i asfalten

och som om inget hänt
hör han hur näktergalen sjunger

bland de brinnande löven




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-10-10 17:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP