Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-09 kl 12:59


Blomskotten


Berget vet inget om tidens flykt
hur kunde dess branter då ännu i maj
lysa av nyfallen snö
bland de första späda
blomskotten


Kommentar blomskotten

Verner Forsman 2017-03-09
Bergen behöver inte veta
Bergen behöver bara vara
Det är era eviga visdom.
Fin liten dikt (+bild) om årets
senkomna snö och nybrustna grönska




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2018-10-10 19:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hm den andre


2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP