Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stjärnfall


stjärnor som faller mot jorden
ger blödande sår
spröd musik
dalar
över blommornas sista andetag

De älskade sången
log åt nattvindens smekning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2018-10-10 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP