Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-08-16 kl 15:45


Badkruka



lång dags kväll lider mot sitt slut
tröttheten släcker min lampa
bäddar min säng
Tatueringen gör inte ont
när jag tänker med hjärtat
havets sång följer mig
in i drömmen
liksom sanden i skon

Din röst och havets vindar
följer mig in i drömmen
väver drömmar, ett band av rosor

över min kudde





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-10-10 20:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin gott att de finns
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP