Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla se mig

ensamheten
att inte existera
om jag inte betyder för någon annan
bekräftelsen

låt mig vara
snälla var kvar
nära
se mig

kvävs
din förväntan på mig
kan inte prestera
vill så gärna visa

vill inte synas
snälla gå inte
titta på
mig




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 530 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-10 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht