Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfinnar-Jockes förhoppningar vid vanmaktens bord.



Nilssons Snorklåda
På jobbet saknades

Vem hade stulit den?

Han fann den på VD:s
Kontor när han lämnade
In sitt förbättrings och
Löneförhöjnings förslag

Till den upptagna
sekreteraren

Och hoppades att
Ansökan skulle gå
igenom

Regelverket utan
allt för mycket

Fördröjande
kliande förstånds
klådevånda

Tills besluten skulle
Kungöras vid månads
-skiftet nästföljande
Måndag.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-10 20:44



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En spännande text som beskriver relationen mellan makten och de styrda på ett målande sätt.
2018-10-12

  Fulbergarn
Stakars Nilsson bli av med sin klåda på det viset. Tur han fann den som så många andra, om jag nu misstänker saken rätt. Inte alltid lätt begripa sig på VD:s
2018-10-11

    Sefarge VIP
Förslagslådan.Ersatt
av konsultfirman
Till högre pris
och bättre
resultat?



2018-10-10

  Kungskobran VIP
Förslagslådan fanns en gång på mångs företag
men den försvann,
Problemet var att många förslag
hade varit på tapeten tidigare men
inte ansets funka av olika skäl
vilket anslagsinlämmnaren vägrade att tro.
Sällan något nytt under himmelen
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP